Particulier

Wonen is leven, leven is wonen, iets om van te genieten. Je huis moet voelen als een warme deken. Niemand is hetzelfde, geen huis is hetzelfde. De inrichting van je huis zegt iets over jezelf. Er zijn veel dingen belangrijk bij het inrichten van je huis, sfeer, comfort, kleurgebruik, functionaliteit en originaliteit. Niks is fout, alles mag, alleen is het de kunst te zorgen dat het een eenheid is. Weet je heel goed wat je mooi vindt maar vind je het moeilijk om dit in je huis toe te passen? Of is het moeilijk verschillende smaken en stijlen met elkaar te combineren?
Ik wil je daar graag bij helpen.
Door te luisteren naar je wensen en leefgewoonten zullen we samen een stijl ontwikkelen die helemaal bij je past zodat je huis een plek wordt waar jij je prettig voelt en waar anderen zich welkom voelen.

Hoe gaan we dat doen?

Afhankelijk van wat je wil en wat je zelf kunt zullen we kijken hoe we het resultaat kunnen bereiken wat je voor ogen hebt. Misschien zijn wat inspirerende ideeën genoeg om zelf aan de slag te gaan. Wil je meer tips? Dat kan dat natuurlijk ook. Hierbij kun je denken aan een moodboard, een plattegrond met indeling, en van een kleurenplan tot en met het uitzoeken van meubels, verlichting en accessoires. Alles is mogelijk. Na een eerste kennismakingsgesprek zal duidelijk worden hoe we dit verder vorm gaan geven.

Zakelijk

vanSIL is er niet alleen voor je eigen huis maar ook voor je werkplek of de ruimte van een vereniging waar je bij hoort. Ook in deze omgeving wil iedereen zich graag op zijn gemak voelen. Hier zijn vooral dingen als functionaliteit, huisstijl en deugdelijkheid belangrijk. Ook moet het ontwerp tijdloos zijn zodat het lange tijd mee kan gaan.

Verkoopstyling

Een woning zo snel mogelijk verkopen? Dat is iets wat iedereen wil. Het maximale uit je huis halen met een beperkt budget, dat is wat ik voor je kan doen. Dit kan variëren van tips om je huis zo voordelig mogelijk te laten fotograferen tot het inrichten van leegstaande woningen.