vanSIL interieur geeft advies op het gebied van interieurontwerp, inrichting en (verkoop) styling. Enthousiasme, het vermogen om je wensen te vertalen en persoonlijke adviezen zijn kenmerkend voor vanSIL. Naast interieuradvies kan vanSIL je interieurplannen van A tot Z voor je organiseren.

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje wat je in de winkel niet kunt kopen of wil je een cadeau op een persoonlijke manier ingepakt hebben, dan ben je bij mij ook aan het juiste adres. Misschien heb je zelf wel een leuk idee maar ben je niet zo handig, dan maak ik het toch voor je.

Mijn naam is Silvia Huijbregts, getrouwd met Erwin en moeder van Rick en Luc. Wonen is altijd al mijn passie geweest. Bezig zijn in en om het huis is mijn grootste hobby. Na het volgen van de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie heb ik van deze passie mijn job gemaakt en zo is vanSIL ontstaan.

Ik kan genieten van simpele dingen, lekker koken, met een kop koffie Pinterest afstruinen, gezellig een wijntje drinken met vrienden of familie, het eerste voorjaarszonnetje of het gezelschap van onze jongens en hun vrienden. Het in elkaar knutselen van een cadeautje voor een vriendin en het daarna mooi inpakken is iets waar ik heel blij van word. Kijk eens in mijn portfolio zodat je een idee krijgt.

Zelf vind ik een mix van stijlen mooi, oude dingen met nieuw gecombineerd, natuurlijke materialen afgewisseld met mooie kleuren en het gebruik van verschillende materialen en stoffen. Maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. Daarom is het voor mij een grote uitdaging mensen te helpen van hun huis een thuis te maken, helemaal in hun eigen stijl.

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je door mij inspireren.